Novica

V času od 3.5. do 31.8.2022 je bilo na sedežu podjetja TELARIS d.o.o. izvedeno interno usposabljanje na temo konceptov Industrije 4.0 in pristopov k digitalizaciji in avtomatizaciji poslovanja podjetja. Usposabljanje je bilo izvedeno kot del ukrepa Krepitev kompetenc – usposabljanja, v okviru projekta »E-poslovanje v Telaris«. Opravljenih je bilo skupno 35 ur usposabljanj za zaposlene v podjetju. Izvedba projekta je sofinancirana iz naslova javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«, ki ga izvaja javna agencija SPIRIT Slovenija.

 

 Spirit Slovenija logo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije logoEvropska Unija - Evropski sklad za regionalni razvoj logo

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«; prednostne naložbe:  »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«; specifičnega cilja: »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

 

Industrija 4.0 kompetence

Imate vprašanje ali pa vas zanimajo rešitve po meri?

Ne odlašajte - kontaktirajte nas še danes.

envelope-omobilefile-pdf-o
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem