Gumarska industrija

Laserski sistemi za gumarsko industrijo

Ponujamo premične laserske pozicionirne sisteme za natančno izdelavo pnevmatik na strojih in nadzor kakovosti izdelanih pnevmatik.

Naši laserski sistemi za določanje položaja vam pomagajo izdelati pnevmatiko z najboljšimi zmogljivostmi. Z našimi rešitvami po meri lahko povečate kakovost in zanesljivost izdelanih pnevmatik.

Kontakt
Telaris - laserji za uporabo v gumarski industriji
Telaris - prednosti meritev v gumarski industriji

Ključne prednosti

Znižajte stroške proizvodnje in si zagotovite izdelke višje kakovosti

Naši premični laserski sistemi za določanje položaja vam pomagajo izpolniti najvišje zahteve glede vzdržljivosti, varnosti in vozne zmogljivosti proizvedenih pnevmatik. Pri naših rešitvah uporabljamo najnaprednejše izdelke visoke kakovosti na trgu. Za ročno polaganje gume in kontrolo kakovosti uporabljamo lasersko tehnologijo podjetja LAP. 

Z našimi prilagojenimi laserskimi sistemi lahko dosežete največjo možno natančnost pozicioniranja, kar posledično vodi do stalne in zanesljive kakovosti proizvodnje pnevmatik.

Ogled produktov

Zakaj nam zaupati?

Ne glede na vaš trenutni  proizvodni sistem sistem  – po svojih najboljših močeh se bomo potrudili integrirati naše rešitve v vaš proizvodni proces.

Z našimi rešitvami po meri lahko proizvedete več v enakem času kot prej, hkrati pa ohranite visoko kakovost proizvodnje, znižate proizvodne stroške in zmanjšate količino zavrnjenih komponent.

Kontakt
Telaris - zakaj nam zaupati v gumarski industrji

Imate vprašanje ali pa vas zanimajo rešitve po meri?

Ne odlašajte - kontaktirajte nas še danes.

envelope-omobilefile-pdf-o
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem