Lesna industrija

Pozicijski laserji za lesno industrijo

Ponujamo laserske sisteme za pozicioniranje ter laserske projekcijske sisteme za poravnavo in postavitev materialov in obdelovancev v proizvodnem procesu.

Lesna industrija zahteva visoko natančne meritve, saj že samo en milimeter odstopanja lahko pomeni, da končna konstrukcija (npr. Lesena hišica) ne bo stabilna. S pomočjo naših laserskih sistemov boste v svojem proizvodnem procesu dosegli večjo natančnost meritev, s čimer boste prihranili na času in denarju v vsakem proizvodnem ciklu.

Kontakt
Telaris - laserji za pozicioniranje v lesni industriji
Telaris - aplikacija laserske tehnologije v lesni industriji

Ključne prednosti

Z visoko natančnostjo meritev je povezanih mnogo faktorjev, ki vplivajo na učinkovitost proizvodnega procesa.

Naše rešitve vključujejo najsodobnejše laserske sisteme, ki omogočajo natančno merjenje dimenzij vhodnih materialov, projeciranje laserskih žarkov za ustrezno pozicioniranje in poravnavo elementov in nadzor nad kakovostjo proizvedenih in obdelovanih materialov. Z visoko natančnimi meritvami boste pohitrili dovod materialov v proizvodni proces, zvišali kvaliteto in natančnost proizvedenih izdelkov ter znižali stroške, ki bi morebiti nastali zaradi zavračanja nepopolnih ali neustreznih izdelkov.

Ogled produktov

Zakaj nam zaupati?

Ne glede na to ali se ukvarjate z butično proizvodnjo lesenih izdelkov in polizdelkov, imate žago ali pa se ukvarjate s proizvodnjo montažnih hišic – skupaj bomo našli ustrezno rešitev in laserski sistem, ki bo primeren za vašo obstoječo proizvodnjo.

V našem podjetju uporabljamo tehnologije in sisteme najvišje kakovosti, ki so preizkušeno oblikovani za najtežja in najbolj robustna proizvodna okolja, v katerih sta natančnost in optimalna izraba surovin, časa in denarja ključnega pomena. Skupaj z name in našimi rešitvami boste dvignili svoj proizvodni proces na naslednjo raven.

Kontakt
Telaris - laserji za uporabo v lesni industirji

Imate vprašanje ali pa vas zanimajo rešitve po meri?

Ne odlašajte - kontaktirajte nas še danes.

envelope-omobilefile-pdf-o
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem