Jeklarska industrija

Laserski sistemi za jeklarsko industrijo

Jeklo in podobne kovine so material prihodnosti. Tehnologija na področju jeklarske industrije se nenehno razvija in temu razvoju sledimo tudi v podjetju Telaris d.o.o. Naši sistemi so integrirani v vodilnih obratih za proizvodnjo jekla za natančno optimizacijo proizvodnih procesov in izboljšanje njihove učinkovitosti. Z večjo optimizacijo in učinkovitostjo pa lahko vaše podjetje doseže tudi večje poslovne rezultate.

Z našimi laserskimi merilnimi sistemi lahko skrajšate čas zadrževanja materialov na proizvodnem traku in povečate učinkovitost cele proizvodnje. Naše rešitve z implementiranimi merilnimi sistemi so znane po optimizaciji kakovosti proizvodnje v jeklarski industriji.

Kontakt
Telaris - laserski merilni sistemi za jeklarsko industrijo
Telaris - laserski meritveni sistem za jeklarsko industrijo

Ključne prednosti

Z našimi laserskimi merilnimi sistemi merite pomembne geometrijske vrednosti, kot so višina, širina, dolžina, debelina ali ravnost vaših jeklenih izdelkov. Ne glede na to, ali gre za vroče ali hladne aplikacije, bodo naši sistemi zagotovili zanesljive merilne podatke in bodo preverljivo zmanjšali odpad, ki bi se pojavil zaradi nenatančnih meritev v proizvodnem procesu.

Skupaj z vami bomo oblikovali rešitev po meri, ki bo vključevala vse potrebno za meritve debeline materiala, njegovih robov, profila, utorov, kot tudi imela možnost odkrivanja površinskih nepravilnosti.

Ogled produktov

Zakaj nam zaupati?

Vpeljava novega merilnega sistema v obstoječo proizvodnjo lahko predstavlja velik finančni zalogaj. A brez skrbi – tu smo, da vam svetujemo. V podjetju Telaris d.o.o. uporabljamo le najbolj kakovostne izdelke in sisteme, ki jih vključujemo v rešitve po meri, ki so povsem prilagojene vašemu proizvodnemu procesu. Z našimi rešitvami lahko bistveno optimizirate svoj proizvodni proces in povečate njegovo učinkovitost, zaradi česar boste dolgoročno prihranili na proizvodnih stroških, času ter obenem povečali svoje dohodke. Naložbe v naše rešitve se vam lahko povrnejo že v prvih 6 mesecih.

V podjetju Telaris d.o.o. smo strokovnjaki za razvoj in implementacijo laserskih sistemov po meri, saj zelo dobro poznamo zahteve in potrebe naših strank. Izkoristite naše dolgoletne izkušnje na področju implementacije laserskih merilnih sistemov in si zagotovite tekočo proizvodnjo z najbolj kakovostnimi proizvodi.

Kontakt
Telaris - rešitve za jeklarsko industrijo - zakaj nam zaupati

Imate vprašanje ali pa vas zanimajo rešitve po meri?

Ne odlašajte - kontaktirajte nas še danes.

envelope-omobilefile-pdf-o
Košarica
Vaša košarica je prazna!
Nadaljuj z nakupovanjem